Ταμίλα Κουλίεβα: Η μάχη με την κατάθλιψη και η επόμενη μέρα από το διαζύγιο

Η Ταμίλα Κουλίεβα μίλησε στη κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης για την προσωπική ζωή της.

Η γνωστή ηθοποιός που συμμετέχει στη σειρά «Σκοτεινή Θάλασσα» αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη, στις σχέσεις που διατηρεί με τον πρώην σύζυγο της, ενώ τόνισε το λάθος των γονιών της, το οποίο προσπάθησε να αποφύγει.

«Ο πατέρας μου αγαπούσε πολύ την ελληνική κουλτούρα, ακούγαμε Μίκη Θεοδωράκη στο σπίτι, είχε εάν δισκάκι, το έβαζε και εγώ χόρευα. Με ζόρισε το ότι από εκεί που ήμουν δραστήρια και δεν μου έφταναν 24 ώρες, βρέθηκα στο σπίτι με ένα μωρό, χωρίς να κάνω τίποτε απ’ όσα ονειρευόμουν. Όταν βρέθηκα με το μωρό στο σπίτι με επισκέφτηκε η κατάθλιψη και οφειλόταν στο ότι άλλαξε ο ρυθμός της ζωής μου. Στο μεγάλωμα του παιδιού με βοήθησε η Ελληνίδα γιαγιά, τα πεθερικά μου με αγάπησαν όπως τους αγάπησα κι εγώ, δεν έζησα το φαινόμενο Ελληνίδα πεθερά», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης:  Τζώνυ Θεοδωρίδης: Έμεινα δύο μήνες στο δρόμο, έτρωγα μπισκότα, έπινα ότι νερό περίσσευε στα τραπέζια

Έπειτα, πρόσθεσε ότι «η επιβράβευση από τους γονείς μου ήρθε πάρα πολύ αργά, από τον πατέρα μου σε ώριμη ηλικία, από τη μητέρα μου δε, πολύ πρόσφατα. Προσπάθησα να μην επαναλάβω το λάθος των γονιών μου με την επιβράβευση, αλλά πάντα υπήρχε λόγος για τον οποίο επιβράβευα το γιο μου, Στέφανο. Η μητέρα μου πήγε στην ελληνική πρεσβεία στη Μόσχα για να πάρει βίζα και μια υπάλληλος της είπε τόσο συγκινητικά λογία για μένα που δεν σταμάτησε να κλαίει. Συγκινήθηκα και εγώ τώρα που το θυμήθηκα… να ‘ναι καλά το κορίτσι στην πρεσβεία, της χρωστάω».

«Κάνουμε πολλή παρέα με τον πρώην σύζυγό μου»

Παράλληλα, μίλησε για το διαζύγιο από τον πρώην σύζυγο και είπε ότι «κάνουμε πολλή παρέα με τον πρώην σύζυγό μου, Γρηγόρη Καραντινάκη, μετρά το διαζύγιό μας και δουλεύουμε και μαζί. Οποιαδήποτε αλλαγή στη ζωή μας δεν έρχεται ομαλά, σε ταράζει και κανένα ζευγάρι δεν έρχεται ένα ωραίο πρωί για να πει ξαφνικά ‘’ξέρεις τι; δεν χωρίζουμε;’’ Κάτι δεν πήγαινε καλά πριν και όπως όλα τα ζευγάρια, ας το παραδεχτούμε, περάσαμε κι εμείς από πολλά κύματα».

Δείτε επίσης:  Το βρετανικό Survivor επιστρέφει μετά από 20 χρόνια

«Το θέμα είναι να φύγεις από τον πληγωμένο σου εγωισμό και να κρατήσεις τα ουσιαστικά πράγματα που σε δένουν με τον άνθρωπο που έζησες. Ο γιος μου είναι 30 ετών και είναι ανεξάρτητος, ζει τη ζωή του, τα παιδιά δεν μας ανήκουν ούτε εμείς τους ανήκουμε. Την προσωπική μου ζωή θα την ξαναέφτιαχνα με άνεση αλλά ένα δεύτερο γάμο δεν ξέρω… αν και ποτέ μη λες ποτέ», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Πηγή