Τα 3 πιο αχόρταγα ζώδια του ζωδιακού

Θέλουν πολλά και δεν έχουν σταματημό

 

Ζούμε σε μια καταναλωτική κοινωνία, που μας λέει ότι χρειαζόμαστε ακόμα περισσότερα από αυτά που έχουμε. Περισσότερα λεφτά, καλό σπίτι σε μια ωραία περιοχή, ένα πολυτελές αυτοκίνητο, εξοχικό, ρούχα, παπούτσια, κινητά, λάπτοπ, 4Κ τηλεόραση, οπαδούς στο Instagram, κ.λπ.

Τα παρακάτω ζώδια πραγματικά είναι αχόρταγα. Όσα κι αν έχουν κυνηγούν και κάτι παραπάνω και είναι ικανά να ξεπεράσουν τα όριά τους προκειμένου να τα αποκτήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός βρίσκεται στην κορυφή της λίστας γιατί -ως γνωστόν- διακατέχεται από το ανικανοποίητο. Γι’ αυτόν, η ζωή είναι όλα ή τίποτα. Κάθε τι που πετυχαίνει το χαίρεται για λίγο μόνο και αμέσως μετά πάει για το επόμενο. Είναι άπληστος, θέλει τα πάντα δικά του, δεν έχει όμως να κάνει με την επίδειξη ή την επιβεβαίωση, μέσω της απόκτησης αγαθών, αλλά με τη δύναμη, τον έλεγχο και την εξουσία. Όταν κάνεις παιχνίδι εσύ, οι υπόλοιποι χορεύουν στο δικό σου ρυθμό, τους έχεις σούζα και κανείς δε θα σου φέρει αντίρρηση. Αυτό είναι και το πιο… μεθυστικό. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν χορταίνει με τίποτα!

Δείτε επίσης:  Κοινωνικός Τουρισμός 2021: Αύξηση των δικαιούχων - Ποιοι θα κάνουν δωρεάν διακοπές

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Source link