Το απόλυτο φιάσκο στη συναυλία των Bauhaus – Αποχώρησε από τη σκηνή ο Peter Murphy πετώντας το μικρόφωνο

Μπορεί οι Bauhaus να επέστρεψαν μετά από 40 χρόνια στη χώρα μας, αλλά, δυστυχώς, για το κοινό που βρέθηκε στην πλατεία Νερού για να τους απολαύσει, μάλλον, απογοητεύτηκε 

Δυστυχώς, τη χειρότερη πρεμιέρα έκανε το Release Athens 2022, καθώς στην πρώτη μέρα του, ο Peter Murphy, μετά από πολλές παρατηρήσεις στον ηχολήπτη, αποχώρησε έξαλλος από τη σκηνή πολύ πριν ολοκληρωθεί το playlist, λόγω του κακού ήχου. 

Μετά από λίγο, οι Bauhaus επέστρεψαν, αλλά για encore και όχι για να συνεχιστεί η κανονική ροή του playlist. Έτσι λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα και ενώ τραγουδούσε το Ziggy Stardust του David Bowie, ο Peter Murphy, πέταξε κάτω το μικρόφωνο και έφυγε από τη σκηνή, φωνάζοντας στον ηχολήπτη «Τhis is your fault» (αυτό είναι δικό σου λάθος). 

Δείτε επίσης:  Espresso Girl: ΑΝΝΥ ΞΑΝΤΙΝΙΔΟΥ

Είχε προηγηθεί η εμφάνιση των Deus και των Jesus And The Mary Chain, με επίσης κακό ήχο, όπως επισημαίνουν πολλοί χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Όπως ήταν λογικό, μετά τις πολλές αντιδράσεις, οι ηχολήπτης του συγκροτήματος, Κρις Ρόλεϊ, σε κείμενο που ανέβασε στο facebook αναφέρει ότι «τα προβλήματα που είχαν κατά τη διάρκεια του σόου, με βάση την εμπειρία του, δεν μπορούσαν να τα περιμένουν». 

Αναλυτικά η ανάρτησή του: 
«Αυτά τα προβλήματα που είχαμε κατά τη διάρκεια του σόου, με βάση την εμπειρία μου, δεν μπορούσαμε να τα περιμένουμε. Κάθε κανάλι ασύρματου δικτύου που μας είχε προσφερθεί άρχισε να δημιουργεί προβλήματα από την έναρξη του σετ. Πρώτα αντιμετώπισε πρόβλημα το ασύρματο σύστημα της κιθάρας. Το φτιάξαμε εύκολα, αλλάξαμε το καλώδιο. Τέσσερα ασύρματα συστήματα στα πρώτα πέντε τραγούδια.

Δείτε επίσης:  Espresso Girl: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΣΑΛΕΡΑ

Δεν μου έχουν τύχει τέτοια προβλήματα όλα αυτά τα χρόνια. Λειτουργούσαν όλα, όμως δεν έδιναν καλό σήμα. Οι περισσότεροι πιθανόν να μην μπορούσαν να καταλάβουν ότι είχαμε αυτά τα προβλήματα γιατί τα περισσότερα τα κάλυψα μέσα στο mix του FOH. Αλλά όλα τα ασύρματα In Ear μόνιτορ κατέρρευσαν και δημιούργησαν προβλήματα στη μπάντα που δεν μπορούσαν να ακούσουν τους εαυτούς τους επί σκηνής.

Τσεκάραμε τα συστήματα πολλές φορές το διήμερο που ήμασταν εκεί. Κάτι πολύ περίεργο έγινε με το ασύρματο δίκτυο. Θα ήθελα να καταλάβω τι έγινε, αλλά νομίζω ότι έχει συμβεί ξανά στην Αθήνα; Κάποιο τοπικό πρόβλημα εξαιτίας παρεμβολών;

Δείτε επίσης:  Συγκλονίζει η Ιωάννα Μαλέσκου για τον 77χρονο που πέθανε στα Μελίσσια: Το σώμα του ήταν πια άκαμπτο

Θα μπορούσε να είναι και πρόβλημα ισχύος, αλλά δεν είχα τη δυνατότητα να τα ελέγξω κατά τη διάρκεια του σόου. Ίσως οι προηγούμενες μπάντες άφησαν τους πομπούς τους ανοιχτούς; Αυτό θα δημιουργούσε ένα πρόβλημα, αλλά δεν θα ήταν η κύρια αιτία.

Θα προσπαθήσω να το μελετήσω τις επόμενες ημέρες και ίσως να έχω περισσότερες απαντήσεις γιατί συνέβη αυτό. Αλλά προς το παρόν μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι ήταν μια καταστροφική αποτυχία στο ασύρματο δίκτυο που έκανε αδύνατη την επιδιόρθωση εξαιτίας της πολυπλοκότητας των προβλημάτων».

Πηγή: skai.gr

Πηγή