Χαντιτάγκι για Καβάλα: «Πείτε με τρελό αλλά πιστεύω σε αυτή την ομάδα»

Ο Άλεξ Χαντιτάγκι εξέφρασε την πίστη του για την παραμονή της Καβάλας στη Super League 2.

Μήνυμα πίστης και αισιοδοξίας έστειλε ο ιδιοκτήτης της Καβάλας Αλεξ Χαντιτάγκι μετά την ήττα στις Σέρρες από τον Πανσερραϊκό (2-0) και ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας την Μεγάλη Τετάρτη στο «Ανθή Καραγιάννη».

Η δήλωση του μεγαλομετόχου του ΑΟΚ:

«Πολλές από τις επιτυχίες της ζωής και της επιχείρησής μου έχουν έρθει όταν άλλοι πίστευαν ότι ήταν αδύνατο ή θα έπρεπε να παραιτηθώ και να κάνω κάτι διαφορετικό

Πείτε με ότι έχω παραισθήσεις ή πείτε με τρελό αλλά πιστεύω σε αυτή την ομάδα. Πιστεύω στο πεπρωμένο, πιστεύω ότι όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο και γιατί κάνουμε κάποιο ταξίδι ή γιατί συμβαίνουν ορισμένα πράγματα. Πιστεύω ότι οι νικητές δεν τα παρατάνε ποτέ, και αυτοί που τα παρατάνε ποτέ δεν κερδίζουν!

Δείτε επίσης:  Επισκοπή: Πάνοπλη ενόψει Καλλιθέας

Όταν χανόμαστε περισσότερο βρίσκουμε μερικές φορές τους πιο αληθινούς φίλους και θαυμαστές μας. Οπότε για τα επόμενα 3 παιχνίδια γίνε φίλος, υποστηρικτής μας και ίσως καταφέρουμε το αδύνατο.

Νομίζω ότι μπορούμε. Νομίζω ότι μπορούμε. Νομίζω ότι μπορούμε. Ξέρω ότι μπορούμε.

Αυτή την Τετάρτη ας έχουμε 10.000 κόσμο στο γήπεδο, ας μιλήσουμε για την Ελλάδα και ας συνεχίσουμε τον αγώνα μας για το όνειρό μας».

Source link