4 χώρες όπου τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα συνεχίζονται

Σε 4 χώρες το ποδόσφαιρο δεν σταμάτησε

Εν μέσω της πανδημίας του Κορονοϊού, της σκληρής Καραντίνας και του …«Μένουμε Σπίτι», στον κόσμο υπάρχουν 4 χώρες όπου τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα συνεχίζεται κανονικά! Στης δυο πρώην δημοκρατίες της Σοβιετικής Ένωσης το ποδόσφαιρο παίζετε κανονικά και οι αρχές αυτόν τον χωρών δείχνουν να αγνοούν την πανδημία της νόσου που στον υπόλοιπο κόσμο μέχρι στιγμής έχει προκαλέσει νόσο σε τουλάχιστον 1,5 εκατομμύρια.

1. Ποδόσφαιρο στην Λευκορωσία

Στην Λευκορωσία το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα συνεχίζεται κανονικά, για όλες τις κατηγορίες, και μάλιστα σήμερα Κυριακή βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Οι στοιχηματικές επιλογές ποντάρονται κανονικά με τους Λευκορώσους να αγνοούν τον κορονοϊο και να συνεχίζουν να παίζουν μπάλα. Ο Πρόεδρος της χώρας Λουκασένκο μάλιστα ανέφερε στην τηλεόραση ότι κορονοιός δεν έχει πλήξη την Λευκορωσία.

Δείτε επίσης:  Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Έκλαψε μετά την αποθέωση η 15χρονη Βαλίεβα – Δείτε το βίντεο

2. Στο Τατζικιστάν επίσης

Ακόμη μια χώρα η οποία ανεύθυνα δεν ακολουθεί της διεθνής προειδοποιήσεις και δεν προστατεύει τον πληθυσμό της από την κατάρα της πανούκλας. Ίσως πιστεύουν ότι είναι αθάνατοι ή απλά η ανθρώπινη ζωή έχει ελάχιστη σημασία.

3. Ποδόσφαιρο παίζουν και στο Μπουρούντι, στην Αφρική

Ποδόσφαιρο έχει όμως και στην… Αφρική, με την χώρα του Μπουρούντι να πρωτοστατεί και να χαρίζει αληθινή μπάλα. Βρίσκεται στην 27η αγωνιστική, με το πρωτάθλημα να είναι τρεις στροφές πριν το τέλος του, και να δίνει (και στοιχηματικά ενδιαφέροντα) σε κορυφή και «ουρά» της βαθμολογίας.

4. Στην Νικαράγουα παίζουν μπάλα

Στην μόνη χώρα της Κεντρικής Αμερικής όπου φαίνεται να μην τους αγγίζει ο ιός είναι η Νικαράγουα! Στη Νικαράγουα έχει μπάλα δυο φορές την εβδομάδα, και η ζωή ακολουθεί τους κανονικούς της ρυθμούς.

Δείτε επίσης:  Όταν οι Τούρκοι χαιρετούν στρατιωτικά στα γκολ είναι όλα ΟΚ;

Τέλος, η τελευταία χώρα με πρωτάθλημα εν δράσει είναι το Τατζικιστάν, όπου και εκεί μπορείτε να βρείτε κάποιους αγώνες επίσης δυο φορές την εβδομάδα.

5. Στην Βόρεια Κορέα τα κρούσματα της πανδημίας είναι Μηδέν (0) για όσους πιστεύουν στην Κοκκινοσκουφίτσα ….

Όσοι γουστάρουν τζόγο και αθλητικό στοίχημα μπορούν να ποντάρουν τα στοιχήματα τους….

#Μένουμε_Σπίτι και περιμένουμε να λήξει η επιδημία.