Οι 5 πιο ωραίες σύζυγοι Ελλήνων ποδοσφαιριστών (ΦΩΤΟ)

5 Όμορφες Ελληνίδες σύζυγοι ποδοσφαιριστών

Οι ποδοσφαιριστές συνήθως παντρεύονται όμορφες γυναίκες. Το εύκολο χρήμα, η διασημότητα, τα ινδάλματα των φιλάθλων και η πολυτελή ζωή που κάνουν τους δίνουν την δυνατότητα να βρουν εύκολα σύζυγο η οποία συνήθως έχει ως μεγάλο προσόν την εξωτερική ομορφιά της. Αν και της περισσότερες φορές αυτή η ομορφιά είναι αποτέλεσμα αισθητικών επεμβάσεων…

Μοντέλα, ηθοποιοί, τραγουδίστριες, celebrity και influencer στο Instagram με ένα κοινό, την εντυπωσιακή εμφάνιση.

Για να δούμε 5 όμορφες συζύγους Ελλήνων ποδοσφαιριστών.

1. Αθηνά Πικράκη


Η Ελληνίδα Megan Fox με τα ωραία μάτια και χείλη, σύζυγος του Γιώργου Τζαβέλλα, παίχτη της τουρκικής Αλάνιασπορ είναι η πρώτη στην λίστα.

Δείτε επίσης:  Espresso Girl: Μαριέττα-Αννα Δαρζέντα

2. Ζέτα Θεοδωροπούλου


Γνωστή στα media ως παρουσιάστρια σε τηλεοπτικές εκπομπές, η Ζέτα Θεοδωροπούλου είναι σύζυγος του Παναγιώτη Ταχτσίδη ο οποίος δοκιμάζει την τύχη του στην αγγλική Νότιγχαμ Φόρεστ. Γυναίκα με πολύ έντονα χαρακτηριστικά μάτια και χείλη εντυπωσιάζει το ανδρικό ποδοσφαιρόφιλο κοινό.

3. Εύη Λέκκα


Νομίζουμε ότι η σύντροφος του Παναγιώτη Κονέ της ΑΕΚ δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα υπέροχα κορίτσια του Χόλιγουντ και την κατατάσσουμε τρίτη στην λίστα ομορφιάς.

4. Μιρκέτα Βιδάλη


Η όμορφη Μιρκέτα παντρεύτηκε τον Στέφανο Καπίνο, παίχτης της γερμανικής Βέρντερ Βρέμης το καλοκαίρι που πέρασε και διαπιστώνουμε ότι είναι ένα από τα πιο ωραία ζευγάρια στην Αθήνα.

Δείτε επίσης:  Άπιστος: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις -Τι θα δείτε απόψε

5. Γωγώ Μαστροκώστα

Μπορεί ο Τραϊανός Δέλλας να μην είναι πλέον εν ενεργεία ποδοσφαιριστής όμως η πέμπτη θέση ανήκει στην Γωγώ Μαστροκώστα, γνωστό μοντέλο πριν αρκετά χρόνια, και ένα από τα πιο εκρηκτικά θηλυκά της χώρας.

Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές φαίνεται ότι διαθέτουν καλό γούστο στην επιλογή συζύγων και αν και δεν δείχνουν ιδιαίτερα αποτελέσματα εντός τον γηπέδων, εκτός τα πάνε καλύτερα.