Οπαδοί του ΠΑΟΚ: “Η Ελλάδα χωρίζεται στα δύο”

Την ώρα που ο Μητσοτάκης προειδοποιούσε από το βήμα της Ελληνικής Βουλής ότι προτίθεται να διακόψει το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου αν συνεχιστεί το «έντονα νοσηρό κλίμα» που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και προανήγγειλε ειδικό Μνημόνιο και διεθνή παρακολούθηση από UEFA και FIFA, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ βγήκαν στην Θεσσαλονίκη με πανό που έγραφε “Η Ελλάδα χωρίζετε στα 2“.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο εδώ και πολλά χρόνια έχει καταντήσει “παράγκα” όπου πωλούνται και αγοράζονται οι τίτλοι του πρωταθλητή όμως σήμερα δείχνει να συνεχίζει να ψάχνει τρύπα στον πάτο του βαρελιού με το καινούριο σκάνδαλο της κοινής ιδιοκτησίας μεταξύ Ξάνθης και ΠΑΟΚ το οποίο φυσικά διασύρει την χώρα διεθνώς. Ο Πρωθυπουργός σχολίασε τις εξελίξεις ζητώντας την αλλαγή του νόμου, από το βήμα της Βουλής, με τον οποίο ξεπλένετε ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη και γλιτώνουν τους υποβιβασμούς στην Β Εθνική.

Δείτε επίσης:  Πορτογαλία: Νίκη παραμονής για Βιζέλα

Ο Κ. Μητσοτάκης στην ομιλία του έκανε λόγο για βεβαρημένο νοσηρό κλίμα που επικρατεί στης διοικήσεις τον ποδοσφαιρικών ομάδων. Την ώρα όμως που εκείνος μιλούσε στην Βουλή, περισσότερο από 5.000 οπαδοί του ΠΑΟΚ πραγματοποιούσαν σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης συλλαλητήριο, απειλώντας να χωρίσουν την Ελλάδα στα δύο. Η επιθυμία τους να χωρίσουν την Ελλάδα στα δύο προκύπτει από το γεγονός ότι πιάστηκαν με την γίδα στην πλάτη, δηλαδή η Ξάνθη και ο ΠΑΟΚ έχουν κοινό ιδιοκτησιακό καθεστώς. Τώρα ζητούν να τιμωρηθούν με αφαίρεση βαθμών αντί τον υποβιβασμό των δυο ομάδων.

Κλαυσίγελος που μόνο στην Ελλάδα μπορεί να συμβεί. Οργανωμένοι στρατοί και τραμπούκοι οι οποίοι οδηγούν σε εξελίξεις γεγονότα που δεν μπορεί να συμβούν σε καμιά χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το Ελληνικό ποδόσφαιρο νοσεί και μόνο το νυστέρι βαθιά μπορεί να το θεραπεύσει. Χρειάζεται κατεδάφιση του παλιού, της παράγκας και χτίσιμο από τα θεμέλια. Με καινούρια πρόσωπα, με νέες ιδέες, με άφθαρτους ανθρώπους που αγαπούν το ποδόσφαιρο και θέλουν να επενδύσουν τα χρήματα τους για να δουν την ομάδα τους να κυριαρχεί.

Δείτε επίσης:  «Η κόρη μου ξεπέρασε τον καρκίνο αλλά δεν μπορεί να περπατήσει» – Συγκλονίζει ο Βέρχουλστ του Απόλλωνα Σμύρνης