Προώθηση ιστοσελίδων με link building

Το link building μπορεί να βελτιώσει την κατάταξη του σαιτ σας στην Google

Η προώθηση ιστοσελίδων για της μηχανές αναζήτησης είναι μια επίπονη και εξαιρετικά δύσκολη διαδικασία η οποία αν γίνετε σωστά φέρνει τα καλύτερα αποτελέσματα από κάθε άλλη μέθοδο. Όταν μιλάμε για καλύτερες θέσεις στα οργανικά αποτελέσματα της google δεν υπάρχει καλύτερη μέθοδος βελτιστοποήσης σαιτ. Αν στο εταιρικό σας σαιτ εργάζονται επαγγελματίες link builder τότε αυτό θα καταλαμβάνει καλύτερες θέσεις στα οργανικά αποτελέσματα στης αναζητήσεις στο SERP και θα προσελκύει περισσότερους στοχευμένους επισκέπτες και πελάτες. Για να συμβεί όμως αυτό πρέπει να βρείτε την κατάλληλη εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται σε SEO στην Ελλάδα και να την εμπιστευτείτε ώστε να προχωρήσετε σε μια σωστή συνεργασία.

seo Ελλάδα

Προώθηση ιστοσελίδων στην Ελλάδα

Πιστεύουμε ότι τα παρακάτω 5 βήματα είναι σημαντικά στο να αυξήσετε το traffic του εταιρικού σας σαιτ:

  • Βήμα 1. Βρείτε τους σωστούς επαγγελματίες ειδικούς στο SEO για την Ελλάδα
  • Βήμα 2. Καθορίστε μαζί την στρατηγική που θα ακολουθήσετε και τους στόχους
  • Βήμα 3. Υπογράψτε συμβόλαιο συνεργασίας όπου αναφέρονται όλες οι τεχνικές λεπτομέρειες για on-site και off-site SEO
  • Βήμα 4. Ετοιμάστε τον συνολικό προϋπολογισμό και το χρονοδιάγραμμα της εργασίας
  • Βήμα 5. Ζητήστε να σας παρέχουν αναλυτικές αναφορές στο τέλους κάθε μήνα για την πρόοδο
Δείτε επίσης:  Κοροναϊός : Δυσοίωνες προβλέψεις και θολές εκτιμήσεις για την εξέλιξη της πανδημίας τους επόμενους μήνες

Πως θα βρείτε ποιες εταιρείες SEO είναι καλές; Ψάξτε στην google όπως ψάχνετε για τα πάντα όμως με συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά όπως (προώθηση ιστοσελίδων, εταιρείες SEO, υποστήριξη ιστοσελίδων, SEO επαγγελματίες κτλ ) και δείτε ποια σαιτ εμφανίζονται στην πρώτη και δεύτερη σελίδα.

Κάντε κλικ στα πρώτα 10 σαιτ και από τα 3 που σας αρέσουν ζητήστε προσφορά. Ετοιμάστε ένα κείμενο όπου θα αναφέρετε τι ακριβώς ζητάτε να πετύχετε, ποιοι είναι οι στόχοι, τι λεφτά θέλετε να ξοδέψετε και συγκρίνετε της 3 προσφορές. Ένα ραντεβού με της 3 υποψήφιες εταιρείες είναι πάντα προτιμητέο αφού θα μπορέσετε να δείτε στον χώρο εργασίας τους τους ανθρώπους στους οποίους θα αναθέσετε την προώθηση του σαιτ σας και έτσι θα επιλέξετε καλύτερα.

Στο δεύτερο βήμα αφού έχετε πλέον επιλέξει με την εταιρεία SEO με την οποία θα συνεργαστείτε μιλήστε μαζί τους αναλύοντας όλα τα στάδια που πρέπει να περάσετε ώστε να πετύχετε τους στόχους σας. Η επιλογή της κατάλληλης εταιρείας είναι εξαιρετικής σημασίας αφού θα είστε μαζί τουλάχιστον ένα χρόνο, οπότε επιλέξτε ενημερωμένα και προσεκτικά.

Στο τρίτο βήμα θα καθορίστε της παραμέτρους που έχετε ως υποχρεωτικές, πείτε τους τι θέλετε να πετύχετε, σε πόσο χρονικό διάστημα, πως θα αξιολογείτε την πρόοδο της εργασίας σας, πως θα γίνονται οι πληρωμές και γενικά όλα όσα σας ενδιαφέρουν σε ένα γραπτό συμβόλαιο ώστε και οι δυο πλευρές να έχουν γραμμένο σε χαρτί τι ακριβώς πρέπει να κάνουν. Στο 2020 είμαστε και δεν αρκεί πλέον μόνο η καλή κατάταξη με βάση λέξεις κλειδιά, χρειάζεται πολύ περισσότερα πράγματα όπως δημιουργία brand name, υποστήριξη σε κοινωνικά δίκτυα, και γενικά τέτοια συνεργασία μεταξύ σας η οποία θα βελτιώσει την συνολική εταιρική σας εικόνα στο Διαδίκτυο.

Δείτε επίσης:  Μεταναστευτικό: Συναγερμός για αύξηση ροών. Καταφτάνουν μαζικά με φουσκωτές βάρκες στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου

Στο τέταρτο βήμα πρέπει να καθορίσετε το χρηματικό ποσό που είστε πρόθυμος να ξοδέψετε ώστε το όλο εγχείρημα να έχει επιτυχία. Υπολογίστε ως μέση τιμή για υπηρεσίες προώθησης ιστοσελίδων στην Ελλάδα τον μήνα περίπου τα 1000 ευρώ. Με λιγότερα χρήματα θα λάβετε αντίστοιχες χαμηλής ποιότητας υπηρεσίες (προσθήκη σε καταλόγους, σύνδεσμοι από comments ή προφίλ σε φόρουμ) τα οποία ίσχυαν πριν 5 χρόνια. Τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει πάρα πολύ και χρειάζεται συνεχή δουλειά και χτίσιμο (ή αγορά) ποιοτικών συνδέσμων ( τα οποίοι κοστίζουν ακριβά) για να δείτε αποτελέσματα. Αν δοκιμάσετε μόνοι σας να χτίσετε συνδέσμους με spam link ή με black hat software ή τεχνικές τότε σίγουρα θα ακολουθήσει google penalty και το σαιτ σας θα καταστραφεί. Προσοχή λοιπόν! Όταν έχετε κάποιο πρόβλημα με το αυτοκίνητο σας πηγαίνετε σε ειδικό συνεργείο, σωστά; Έτσι και εδώ αν θέλετε να κοιμάστε ήσυχοι και να έχετε ειρήνη μυαλού εμπιστευτείτε επαγγελματίες.

Δείτε επίσης:  Παράθυρο για επιδιαιτησία στο Αιγαίο αφήνει η Άγκυρα – Τι δηλώνει “διπλωματική πηγή” στη Deutsche Welle

Καλές οι υποσχέσεις όμως τα γραπτά συμβόλαια μένουν. Έτσι η εταιρεία που θα επιλέξετε να εργαστεί στο σαιτ σας θα πρέπει να σας ενημερώνει γραπτά στο τέλος κάθε μήνα για τον όγκο εργασίας που έχει κάνει και για το τι ακολουθεί τον επόμενο μήνα ώστε να ξέρετε που βαδίζετε αλλά και να μπορείτε να αλλάξετε κάποια πράγματα ώστε να βελτιώσετε καταστάσεις. Το rank traking στης λέξεις κλειδιά θα δείχνει κάθε μήνα την κίνηση του σαιτ προς τα επάνω. Οι αναφορές σε google analytics, GSC πρέπει να είναι ανοδικές και να δείχνουν ότι η δουλειά που γίνετε είναι σωστή. Αλλιώς μένουν οι γυμνές υποσχέσεις της οποίες όμως εσείς έχετε πληρώσει. Δεν είναι σωστό έτσι.

Η επιλογή της εταιρείας SEO με την οποία θα συνεργαστείτε είναι εξαιρετικής σημασίας

Θεωρούμε ότι αν ακολουθήσετε της 5 συμβουλές πιο πάνω θα είστε σε θέση να κάνετε καλύτερη επιλογή συνεργάτη και ο χρόνος θα δείξει αν τα λεφτά που ξοδέψατε “πιάσανε” τόπο. Ένας ευχαριστημένος πελάτης θα φέρει άλλους 10 στην εταιρεία και οι σωστές εταιρείες το ξέρουν καλά.