Τηλεφωνικό σεξ το αμαρτωλό

Το τηλεφωνικό σεξ στην Αμερική

Οι Αμερικανοί πελάτες που αναζητούν υπηρεσίες ζωντανού τηλεφωνικού σεξ (phone sex chat) σε σαιτ στο Ίντερνετ πληρώνουν ως 5 δολάρια το λεπτό, όμως η εργαζόμενη κοπέλα στο ροζ τηλέφωνο παίρνει 4 δολάρια την ώρα. Η εταιρεία Tele Play USA, χρεώνει μέχρι και 5 δολάρια το λεπτό για χρήση στης ροζ γραμμές της όμως οι υπάλληλοι της εταιρείας λαμβάνουν τα μισά από τον κατώτατο εθνικό μισθό ο οποίος είναι 7,50 $ την ώρα, ενώ σε κάποιες πολιτείες είναι και υψηλότερος.

Τώρα οι εργαζόμενες στην εταιρεία Tele Play καταθέτουν αγωγές και ζητούν το δίκαιο τους δικαστικά, ζητώντας αμοιβές σύμφωνες τουλάχιστον με τον κατώτατο μισθό. Το εικονικό σεξ ή αλλιώς cybersex μπορεί να έχει φανταχτερό περίβλημα όμως φαίνεται ότι δεν είναι όλα ρόδινα. Κάνοντας sex chat πολλά κορίτσια νομίζουν ότι θα βγάλουν εύκολα λεφτά όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Οι Έλληνες αγαπούν το ψηφιακό σεξ και το sexting στα κινητά αποτελεί τον προτιμότερο τρόπο διασκέδασης και ανεύρεσης ερωτικού συντρόφου για ένα βράδυ.

Δείτε επίσης:  Ρίκι Μάρτιν: Τρία εκατομμύρια δολάρια ζητά η πρώην μάνατζέρ του

Τι λένε οι εργαζόμενες στα ροζ τηλέφωνα;

εργασία σε ροζ τηλέφωνα

Η Σίντι δουλεύει ως υπάλληλος στην εταιρεία και κάνει τηλεφωνικό σεξ έναντι αμοιβής με τους πελάτες που βρίσκουν το τηλέφωνο της από διαφημίσεις σε σαιτ στο Ίντερνετ και την καλούν. Δηλώνει ότι σε μια συνηθισμένη εργάσιμη ημέρα λαμβάνει γύρω στης 100 τηλεφωνικές κλίσεις και μιλάει περίπου 200 λεπτά. Αυτό είναι λίγο περισσότερο από 3 ώρες την ημέρα, όμως ενώ η εταιρεία καρπώνεται 1000 $ την ημέρα στην Σίντι δίνει 12$. Με αυτό το ποσό η Σίντι δηλώνει ότι δεν μπορεί να ζήσει και πρέπει να ψάξει και για δεύτερη εργασία.

Έτσι ζητά από το δικαστήριο να υποχρεώσει την εταιρεία να τους αυξήσει τον μισθό τους τουλάχιστον στον επίσημο κατώτατο. Έτσι θα μπορούν να ζουν αξιοπρεπώς και να καλύπτουν της οικονομικές τους ανάγκες.

Τα κορίτσια στης ροζ γραμμές δεν ξέρουν τι λεφτά θα λάβουν στο τέλος του μήνα

Η εταιρεία ερωτικών τηλεφώνων έχει ένα εξαιρετικά περίπλοκο σύστημα μέτρησης κλήσεων και  καθιστά αδύνατο στους υπαλλήλους της να υπολογίσουν τις ώρες εργασίας και τις αμοιβές που τους αναλογούν. Παρόλο που βλέπουν τα στατιστικά τους online στο τέλος κάθε μήνα η εταιρεία τα υπολογίζει ξανά και τους στέλνει ενημέρωση για το ακριβές ποσό που θα τους πληρώσει στον τραπεζικό τους λογαριασμό. Τα στατιστικά αφορούν μέσες διάρκειες κλήσεων και όχι τελικές, επίσης τα νούμερα που οι υπάλληλοι βλέπουν online  είναι εκτιμήσεις, για να ξέρουν στο περίπου που βρίσκονται. Οι τελικοί υπολογισμοί γίνονται από την εταιρεία και τα κορίτσια απλά ενημερώνονται για την αμοιβή που θα λάβουν.

Δείτε επίσης:  Γωγώ Τσαμπά: Η απίστευτη αλλαγή της – ‘Εχασε 22 κιλά

Εκπαίδευση στο τηλεφωνικό κέντρο

Κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης τους στην χρήση του τηλεφωνικού κέντρου ο υπεύθυνος ενημερώνει ότι το πιο βασικό πράγμα που ζητά η εταιρεία από τους υπάλληλους της είναι να κρατούν τον πελάτη στην γραμμή για τον μέγιστο δυνατόν χρόνο. Ο συνολικός αριθμός τηλεφωνικών κλίσεων είναι δευτερεύοντος σημασίας όμως πολύ σημαντικός αφού δείχνει τον μέσο όρο των λεπτών που η κάθε κοπέλα μιλούσε στον μήνα. Όταν αυτός ο αριθμός αυξάνει η εταιρεία προσφέρει μπόνους επιβράβευσης το οποίο είναι εξαιρετικό κίνητρο για τους εργαζόμενους, όμως σύμφωνα με τα λεγόμενα των υπαλλήλων λίγοι το παίρνουν.

Το τηλεφωνικό σεξ chat (Tele Pay Phone Sex Operator) αν και σε πολλούς μπορεί να φαίνεται ως εύκολη δουλειά και ως τρόπος συμπλήρωσης του οικογενειακού προϋπολογισμού πολλών φοιτητριών οι οποίες εργάζονται για να έχουν χρήματα για της σπουδές τους, ωστόσο αποτελεί σκληρή εργασία με αντίξοες συνθήκες. Πρέπει να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένη, να έχεις της απαιτούμενες γνώσεις και εμπειρία για να μπορείς να συνομιλείς με άνδρες στο κινητό σου για ερωτικά θέματα. Δύσκολη δουλειά που δεν είναι για τον καθένα. Το Αμερικανικό lifestyle έχει πολλά πρόσωπα.

Δείτε επίσης:  Ξανά μαζί Σταλόνε και Φλάβιν - Ακυρώνουν το διαζύγιο, ένα μήνα μετά τον χωρισμό τους

Περισσότερα ΕΔΩ