Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ “Αγιά Σοφιά”

Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ “Αγιά Σοφιά”

Εταιρείες-κολοσσοί με πρώτη την LG έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να προσθέσουν το όνομά τους στο καινούριο γήπεδο της ΑΕΚ. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναζητά την πιο συμφέρουσα για την ομάδα επιλογή.

Τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια τρέχουν με πυρετώδεις ρυθμούς και η Ένωση φιλοδοξεί στην επόμενης σεζόν να μπει στο καινούριο της “σπίτι”.

Όλοι αναμένουμε να δούμε όμως πιο θα είναι το όνομα του μεγάλου χορηγού το οποίο θα φέρει και σημαντικά έσοδα στο ταμείο της ΑΕΚ. Το γήπεδο της ΑΕΚ “Αγιά Σοφιά”, θα φέρει και το όνομα του χορηγού.

Δείτε επίσης:  Ιωνικός-ΑΕΚ: Εκτέλεση κόρνερ από τη… φυσούνα ο Μάνταλος (video)

Σύμφωνα με τη “Sportlike” ήδη μερικές εταιρείες-κολοσσοί έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρουν τους να συμμετέχουν στην αγωνιστική παρουσία της ΑΕΚ και στο καινούριο της γήπεδο για πολλά χρόνια. Μέχρι στιγμής όμως δεν έχει ξεκαθαρίσει το όνομα του ευεργέτη. Οι συζητήσεις συνεχίζονται με 3-4 υποψήφιους μέχρι ο πρόεδρος της Ένωσης να επιλέξει.

Η συνεργασία των “κιτρινόμαυρων” με την LG και με το νέο γήπεδο “Αγιά Σοφιά” ωστόσο σήμερα δείχνει να είναι φαβορί. Σύμφωνα με όσα ανέφερε στη χθεσινή εκδήλωση ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Άρης Κουτελός, έχουν ήδη αρχίσει η συζητήσεις για το ενδεχόμενο να υπάρξει συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών. Περιμένουμε να δούμε της εξελίξεις.

Δείτε επίσης:  Ιωάννα Τουνη: Έβαλε το πιο stylish μαγιό και δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα (video)