Οι 3 κανόνες για τίμιο τηλεφωνικό σεξ

Τηλεφωνικό σεξ το τίμιο και το σωστό

Το τηλεφωνικό “chat” με τον σύντροφό σου πρέπει να έχει τους κανόνες του για να είναι επιτυχημένο. Παρακάτω παραθέτουμε τους 3 πιο βασικούς κανόνες

Αν είσαι μακριά από τον σύντροφό σου τώρα στην πανδημία του COVID-19, μπορεί να αισθάνεσαι περισσότερο την ανάγκη να τον ακούσεις και να μιλήσεις μαζί του ερωτικά. Και ποια καλύτερη λύση από το τηλέφωνο που κουβαλάς στην τσέπη σου.

τηλεφωνικό σεξ με κοπέλα

Κανόνας πρώτος: Φαντασία

Το τηλεφωνικό σεξ έχει δικούς του κανόνες που θα πρέπει να ακολουθήσεις αν θέλεις το ακουστικό παιχνίδι σας να έχει επιτυχία. Άφησε ελεύθερη την φαντασία σου και ετοιμάσου ψυχολογικά να απολαύσεις την όλη διαδικασία.

Κανόνας δεύτερος: Επιλογή λέξεων

Διάλεξε προσεκτικά της λέξεις που θα χρησιμοποιήσεις, φτιάξε σενάριο και ακολούθησε το σε όλη την διάρκεια της ερωτικής τηλεφωνικής συνομιλίας σας.

Κανόνας τρίτος: Πρέπει να το θέλετε μαζί

Πρέπει να το γουστάρετε και οι δυο. Όσο και να το θέλεις μόνο εσύ αν ή κοπέλα δεν έχει διάθεση κάθε προσπάθεια για ερωτικό τσατ θα πάει κατά διαβόλου. Για να παίξετε ένα ερωτικό παιχνίδι χρειάζεται να έχετε την κατάλληλη διάθεση και οι δυο σας.

Δείτε επίσης:  Ξεσπάθωσε ο Τσίπρας για τα “πάρτι” στη Μύκονο: καταγγέλει την κυβέρνηση για «παταγώδη αποτυχία» και η Πελώνη απαντά: «Είσαι κατά συρροήν ψεύτης, δυσφημίζεις διαρκώς τη χώρα»

Ερωτικό τσατ

Οι λέξεις έχουν τεράστια δύναμη και μπορούν να σας διεγείρουν ερωτικά και τους δυο αν ξέρετε πως να της χρησιμοποιήσετε. Οι κοπέλες στα ροζ τηλέφωνα έχουν περάσει ειδική εκπαίδευση ώστε να ξέρουν πως να ψυχολογούν τους πελάτες τους και να ανταποκρίνονται στην διάρκεια της κουβέντας προσφέροντας ηδονή από το ακουστικό.

Η επικοινωνία είναι το Α και το Ω του όλου εγχειρήματος. Αφού έχεις προετοιμαστεί κάλεσε την κοπέλα σου στο κινητό και ετοιμάσου για απόλαυση τον αισθήσεων.

Πρέπει πρώτα να βεβαιωθείς πως ο σύντροφός σου θέλει να το κάνει. Ρώτησέ τον αν θα ήθελε να πειραματιστείτε ερωτικά τηλεφωνικώς. Αν είναι αβέβαιος καθώς δεν το έχει ξανακάνει, μπορείς να του ζητήσεις μια δοκιμή και να δείτε αν τελικά σας βγει.

Δείτε επίσης:  Προειδοποίηση ΠΟΥ: Αποφύγετε το αλάτι – Νέες συστάσεις για την περιεκτικότητα νατρίου στα τρόφιμα

Συζήτησε τις σεξουαλικές του προσδοκίες

Είπαμε για τα όρια και της παραμέτρους πιο πάνω, μπορείτε να αρχίσετε ρωτώντας την τι φοράει, και αν αισθάνεται όμορφα. Το τηλεφωνικό σεξ είναι ένα ακουστικό παιχνίδι όπου οι ερωτικές φαντασιώσεις κυριαρχούν. Πες της για τις δικές του προσδοκίες. Πες της τι θέλεις να ακούσεις από το στόμα της. Μην είσαι διστακτικός; Μην είσαι αγχωμένος; Της τηλεφώνησες για να καυλώσετε παρέα.

Άφησε ελεύθερο τον εαυτό του και απόλαυση το όλο ερωτικό τσατ με την κοπέλα σου χωρίς ταμπού και ντροπές. Όταν είστε μαζί στο κρεβάτι γιατί δεν έχεις ντροπές; Ε, εδώ είναι το ίδιο μόνο που σας χωρίζει η απόσταση και το ακουστικό είναι το μοναδικό κοινό σημείο σας.

Μην ξενερώνετε, πείτε μεταξύ σας όλα εκείνα το ωραία τα οποία λέτε όταν είστε στο κρεβάτι μαζί. Σημασία έχει να περάσετε όμορφα και να διασκεδάσετε. Αν είναι η πρώτη φορά που η κοπέλα σου δοκιμάζει σεξ από το τηλέφωνο δώσε της τον απαραίτητο χρόνο να προετοιμαστεί.

Δείτε επίσης:  Τηλεφωνικό σεξ το αμαρτωλό

Μην προσποιείσαι στο ακουστικό

Μην μπεις σε ρόλους που δεν σου πάνε, και οι δυο σας ξέρετε τι μπορείτε να κάνετε και ποιοι είστε. Μείνετε στο σενάριο της φαντασίας που φτιάξατε και απολαύστε την ερωτική κουβεντούλα σαν να έχετε καλέσει κάποιο φθηνό ροζ τηλέφωνο. Χαλαρώστε και απολαύστε της σεξουαλικές σας φαντασιώσεις και φετίχ ως το τέλος. Αν η κουβέντα εξελιχθεί καλά θα έχετε δημιουργήσει μια υπέροχη ανάμνηση την οποία θα έχετε να θυμάστε για πολύ καιρό. Η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί. Μείνε ο εαυτός σου και παίξε με της καύλες σου.

Αν όλα πάνε καλά ξαναδοκιμάστε να παίξετε το παιχνίδι τον επόμενο μήνα….